ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το δικηγορικό μας γραφείο βρίσκεται στο κέντρο των Αθηνών σε μία περιοχή έντονα ιστορικά φορτισμένη. Οι συνεργάτες που το απαρτίζουν είναι άτομα άρτια επιστημονικά καταρτισμένα που έχουν την ικανότητα να προσφέρουν νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η φιλοσοφία του γραφείου μας διέπεται από ανθρωποκεντρικές και προοδευτικές αξίες και ακολουθεί με συνέπεια τις αρχές του δικηγορικού λειτουργήματος. Πιστεύουμε με συνέπεια, ότι ο δικηγόρος είναι συλλειτουργός της δικαιοσύνης και πως η θέση του είναι θεμελιώδης, ισότιμη, ανεξάρτητη και αναγκαία για την απονομή της (Κώδικας Δικηγόρων άρθρο 2).

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος μας στην προάσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας όταν οι ίδιοι κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τον κρατικό μηχανισμό, είτε αυτό είναι ένα απλό ζήτημα γραφειοκρατίας, είτε η διεξαγωγή ενός δικαστικού αγώνα.

Σκοπός μας είναι πάντα, μέσα από ένα πνεύμα εμπιστοσύνης, εχεμύθειας και συνεργασίας, να προασπιζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των εντολέων μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 
Η Βικτώρια Πλατή είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της ξεκίνησε το σημαντικό στάδιο της πρακτικής άσκησης προσφέροντας υπηρεσίες σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες των Αθηνών.  
 

Ως δικηγόρος ασχολείται έντονα με το δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκεκριμένα με υποθέσεις μεταναστευτικού και προσφυγικού δικαίου. Επίσης έχει σημαντική εμπειρία από υποθέσεις ποινικού δικαίου όπως περιστατικά έμφυλης βίας, οπλοκατοχής, βαριάς σωματικής βλάβης και πλαστογραφίας καθώς και από υποθέσεις οικογενειακού και κοινωνικού ασφαλιστικού δικαίου.
Ομιλεί πορτογαλικά και αγγλικά.

Pin It on Pinterest